Djurovision Song Contest

En olycklig kyckling som öppnar sitt hjärta, en pollenallergisk björn, en sköldpadda med girlpower, en pingvin som förmedlar visdom med eurodisco och en muterad kamel som inte gillar Barsebäck. Dessa udda fåglar utgör några av bidragen i den vildaste musiktävlingen sedan big bang… Djurovision song contest! 

Under sommaren och hösten 2012 turnerar föreställningen runt om i Sverige i Folkets hus och parkers regi. Filmtrailer hittar du här.

Det här är en glad, vacker, rolig och lagom tänkvärd show, som riktar sig till barn och till mammor och pappor. Publiken ledsagas med glädje och stor entusiasm genom tävlingen av världens trevligaste konferencier; den av en radioaktiv dromedar bitna Kamelmannen, som i slutet av musikfesten lämnar över tävlingens öde i publikens nyckfulla händer.

Ensemblen består av fyra personer av blandat kön. Vad de heter och hur de ser ut kan variera beroende på årstid, men samtliga är yrkesutbildade musikalartister och har flera års yrkeserfarenhet bakom sig. Djurovision song contest är skriven av Anders Lindahl och Tomas Strömberg. Bidragen framförs med musikbakgrunder gjorda av Fredrik Arvidsson och Jonas Angerud och föreställningens längd kan anpassas efter önskemål till någonstans mellan 20 och 45 minuter. För koreografi svarar Tanja Marcotte.

Vill du boka föreställningen? Skulle du vilja att vi kom hem till ditt vardagsrum eller har du någon annan och kanske bättre idé? Skriv ett mail och kom med ett bra förslag.

Kontakt: djur@halsoverhuvud.com

Ankan & Totten